Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 7 t/m dinsdag 13 november

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Venus staat nu heel mooi in jouw horoscoop en ook de Zon en de Maan staan nu prachtig. Dit zorgt voor een romantische en erotische vibe. Je hoeft niet over gebrek aan aandacht te klagen.

Stier

De Zon en de Maan staan prachtig in jouw relatiehuis, waardoor er veel romantiek in je leven is. Ook Jupiter zorgt voor veel aandacht op persoonlijk en intiem vlak. Je werk geeft wel enige spanningen.

Tweelingen

Je kan deze week heel veel goeds doen voor je gezondheid. Ben je al een poosje niet tevreden, dan kan je deze week aan je conditie werken. Het is een goed moment om een nieuw dieet te beginnen; of een sport.

Kreeft

Het is een goede week om meer met je creativiteit en intuïtie te doen. Wellicht eisen kinderen of [huis]dieren alle aandacht op, maar probeer ook de eigen talenten te benutten. Al zou dat betekenen, dat je er vroeg voor op moet staan.

Leeuw

Het wordt een drukke week, vooral op persoonlijk en huiselijk vlak. Je kon wel eens veel visite ontvangen, of je organiseert iets aan huis. Je geniet er in ieder geval wel van. Je hebt niets liever dan dat je jouw gasten goed weet te vermaken.

Maagd

Mochten er dringende zaken op communicatief vlak zijn blijven liggen, dan kan jij je nu uitspreken. Verder is het een prima tijd om iets met je correspondentie en administratie te doen. Verder ga je wellicht de buitenboel aanpakken.

Weegschaal

Geld speelt een belangrijke rol in je leven. Deze week merk je des te meer hoe belangrijk dat is, want er gebeuren fantastische zaken op financieel gebied. Het is een mooie week om bijzondere aankopen te doen.

Schorpioen

Je komt nu wel heel krachtig over op je omgeving. Vol zelfvertrouwen sta je in het leven. Dat kan je jaloerse blikken opleveren, maar dat deert jou niet. Je hebt ervoor geknokt en nu mag je met de eer gaan strijken.

Boogschutter

Je smeedt in alle rust en stilte alvast plannetjes voor de toekomst. Je wil er nog niet te veel over loslaten, want je bent zelf nog aan het brainstormen hoe je het precies wil hebben. Je beleeft er nu alvast de voorpret aan.

Steenbok

Je vrienden doen een beroep op je. Heel gezellig allemaal, maar je wil ook tijd voor jezelf hebben. Op het werk vergaat het je al hetzelfde. Collega’s hebben je hulp nodig. Je komt hierdoor wel enigszins in tijdnood.

Waterman

Er doen zich prachtige kansen voor op maatschappelijk vlak. Je hebt schitterende ideeën voor de toekomst. Hier kan best een reuze goed idee tussen zitten. Je bent in ieder geval op het juiste spoor.

Vissen

Je verlangt naar rust en stilte, wellicht zelfs naar een vakantie. geef toe aan deze gevoelens en onderzoek eens de wereld buiten de bekende terreinen. Dit kan ook via het internet, of via een studie.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie november 2018

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is like gravity. You don't have to believe in it for it to be working in your life.

Zolar