Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Spirituele beurs

Deurne
18/11/2018

 • Wat brengt je toekomst? Ontdek het op deze spirituele beurs!
 • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis
Spirituele beurs Deurne

 Tickets VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

HEEL WAT PRIJZEN TE RAPEN!

DE PRIJZENPOT OP DE SPIRITUELE EXPO IN DEURNE

Hieronder een overzicht:

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Mini-consult, Yves Polet
 • Mini-consult, Erna Droesbeke
 • Mini-consult, Greet
 • Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
 • Mini-consult, Chrisje Bressinck
 • Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
 • Mini-consult, Rosa
 • Grandmother Mepi Healing, Mepilan
 • Mini-consult, Ilse Houben
 • Flesje piramidewater, Light Miracles
 • Boek 'De aartsengelen spreken & handen voelen', Liliane Verellen
 • 3 cadeaubonnen gezichtsmassage, Lutgard Vets

HOE KAN JE IN DE PRIJZEN VALLEN?

-Vul het deelnameformulier in, dat in het magazine Para-Astro (te koop bij je dagbladhandelaar) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom.
-Bent u reeds bij ons geregistreerd en ontvangt u de beursflyer via de post? Ook op dit formulier vind je een inschrijfformulier.
-Of vul het deelnameformulier onderaan deze pagina in & geef het af aan de inkom.

AANWEZIG IN DEURNE

De hoorfabriek

“Herken je dat je wat vaker ‘sorry, wat zeg je?’ moet zeggen of dat de TV wat harder moet? En worden gesprekken op verjaardagen lastiger te volgen? Hoorboetiek nodigt je graag uit om gratis een hoortest bij een van hun filialen te laten doen. Tijdens de Spirituele Expo van Deurne op zondag 18 november kan je je gegevens bij het promoteam achterlaten, dan bellen wij jou op om een verdere afspraak in te plannen!”


de-hoorfabriek
DOORLOPEND GRATIS BIJ TE WONEN VOORDRACHTEN & DEMO'S


venus

ZAAL VENUS

10.30u: Handlezen, Willem
11.15u: 'De Zwijgende Toehoorder. Het leven en werk van J.H.W. Eldermans', Wilmar Taal
12.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.45u: Een verhaal van universele liefde en heling, Grandmother Mepi
13.30u: Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetische Krachtige Transformerende Ervaring!, John Breukels
14.15u: De vis ontrafeld: overleven en groeien als kwetsbare vis in een wereld van haaien en watermannen, Cathy Camertijn
SPECIAL GUEST - 15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
15.45u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
16.15u: De aartsengelen spreken en handen voelen, Liliane Verellen
16.45u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE", Chrisje Bressinck


naomi apachi rond

Contacten met genezijde

Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. U kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.liliane-verellen-handen-voelen-website

De aartsengelen spreken en handen voelen

Liliane Verellen

Handlezen wordt al duizenden jaren gedaan. Wil je ook weleens in je eigen handpalm kunnen zien wat voor type je nou eigenlijk bent? Dan is deze Spirituele Expo het uitgelezen moment! Liliane Verellen vertelt je er met plezier meer over.


cirkel-photoshop-finaal

Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen)

Chrisje Bressinck

Als medium ga je via foto's/voorwerpen het contact met de overkant aan. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Dit kan gaan over liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, eventueel fysieke problemen, etc.


cirkel-photoshop-finaal


De Zwijgende Toehoorder. Het leven en werk van J.H.W. Eldermans

Wilmer Taal

In 2000 krijgt het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle een legaat van de Amsterdamse kunstenaar Bob Laurentius Richel, dat bestaat uit een flink aantal voorwerpen, ruim tweeduizend pagina's aan tekeningen, manuscript, schetsen en dergelijke, welke voor wat hoofdbrekens zorgen bij de museumstaf. Een student van de Universiteit van Amsterdam komt helpen om een database te maken van deze collectie die als de Richel-Eldermans collectie in het museum wordt opgenomen. Vanaf 2014 ben ik druk aan het onderzoeken geweest wat het belang van deze collectie was en wie de maker was van deze voorwerpen en tekeningen. De lezing volgt ook dit stramien: we kijken eerst naar het leven van Eldermans, en vervolgens gaan we werken van hem zien uit de collecties van de Zentralbibliothek in Zürich, Zwitserland; the Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle, Engeland en de privé collectie van Dr. H.T. Hakl uit Oostenrijk.


cathy lezing vissen

De vis ontrafeld: overleven en groeien als kwetsbare vis in een wereld van haaien en watermannen

Cathy Camertijn

De visontrafeld, hoe kunnen we ons voorbereiden op het watermantijdperk dat start in 2020?

Deze workshop gaat over de belangrijkste uitdagingen als een vis zijnde (vis als astrologisch teken) om je plek te vinden in een maatschappij dat meer en meer georganiseerd wordt vanuit onafhankelijkheid. Een vis is een teken dat graag in de wolken leeft en het liefst in symbiose. Hoe rijm je dit met een tendens die meer en meer de nadruk legt op het ik, de eigen onafhankelijkheid. anderzijds hebben we als vissen ook onze sterktes. Hoe kunnen we die inzetten in deze afgevlakte maatschappij en ze opnieuw wat creatiever, liever en meer verbindend maken?
Cathy Camertijn, heeft een boek geschreven dat de belangrijkste levensthema's bespreekt vanuit het perspectief van de vis. Wat is de eigentijdse kijk van de vis op bijv. het thema relaties, carrière e.a. en wat zijn belangrijke werkpunten om onze plek in te nemen in een wereld die op deze moment gekenmerkt wordt door veel haaien. De workshop is een aanrader voor alle vissen, collega's, partners en vrienden van vissen en iedereen die meer volgens de kenmerken van een vis in het leven wil staan.

holistisch genezen web

Holistisch genezen

Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken.

Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?


universele-liefde-website

Een verhaal van universele liefde en heling

Grandmother Mepi

De lezing vertelt het prachtige levensverhaal van Grandmother Mepi in de jaren 1600 als hoofd van de “Stam van regenboogkleuren” bij de indianen in Noord Amerika. Als klein meisje vertrokken in Europa, kwam ze 13000 km en vele avonturen later aan in Death Valley, Amerika. Daar vond ze haar eeuwige liefde terug als Blue Thunder. Haar vele bovennatuurlijke talenten, universele wijsheid en liefdevolle aanpak hebben de vele lokale medicijnmannen en stamoudsten haar toen de titel Grandmother Mepi doen geven. Wij zijn blij dat ze nu weer op aarde geïncarneerd is en haar vele talenten en wijsheid met zich heeft gebracht om heling en genezing te brengen aan de mensheid.
john-breukels-ziekte

Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring!

John Breukels

Of je nu last hebt van een verkoudheid, een ontsteking of een vermoeidheid, maar ook langdurige chronische aandoeningen, kwalen en ongemakken. Alles heeft een onderliggende oorzaak op een emotioneel, mentaal, en/of spiritueel karmisch vlak.

De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich zodanig te kristalliseren of te verharden dat we er niet meer ‘omheen’ kunnen kijken. Wat we dan ‘ziekte’ noemen is in de meeste gevallen slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Ziekte is gewoonlijk de staat waarin ons lichaam verkeert als de liefdevolle zorg voor onszelf te lang wordt tegengehouden. Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.

Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af, waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Een ontsteking bijvoorbeeld is een fysiek geworden innerlijk conflict dat zich aan ons kenbaar wil maken door op een pijnlijke wijze van binnen naar buiten te drukken. Zo heeft in feite elk klachtenpatroon een emotionele of psychische boodschap of inzicht die onze relatie met onszelf, ons ware zelf, wil herstellen.

 
Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, dus als we ons ziek voelen, of ziek zijn, dan is dat het eerste te merken aan de frequenties van onze waterhuishouding. Dit water in ons lichaam kunnen we meten in Boviswaarden. Vroeger bestond de Boviswaarde van de mens gemiddeld uit 6.500 – 8.000. Hoe lager de trilling van het water in ons lichaam, hoe ongezonder en zieker we worden. Onze leefgewoonten met voedsel (liever gezegd 'vulsel'), genetische manipulatie, E-nummers, WiFi-straling en dergelijke zou onze Boviswaarden nog eens extra negatief beïnvloeden. Echter, bewuste mensen wisten hun eigen Boviswaarde te verhogen. De kristallen en het water uit de vallei van de piramides in Bosnië helpen ons daarbij.


isabelle duchene web


Werken met je innerlijke kracht

Isabelle Duchene

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.


handlezen

Handlezen

Willem

Heb je altijd al willen weten wat je handen over je te vertellen hebben? Of die van je partner, kind? Deze lezing geldt als een introductie op het handlezen.

lijnen exopera1 [Omgezet]

◊ EEN GREEP UIT HET AANBOD STANDHOUDERS ◊

Fons Devoegt: kaartleggen, hollistische geneeswijzen

Leona Lefever: kaartleggen

Yves Polet: astrologie

Tine Dewaele: kaartleggen

Marleen Dullaert: kaartleggen

Mariska van der Vorst

Tim Everaerts

Anne Wauters

Lutgard Vets

Erna Droesbeke: kaartleggen, astrologie

Sonia Desmadryl: kaartleggen, handlezen

Greet Marien: kaartleggen, kleurentherapeute

Marleen Claerhout: engelen, healing

Roos Duflou: kaartleggen & astrologie

Isabelle Duchene

Engelmediumshop - Heike

Mr. Netten: helderziendheid

Chrisje Bressinck

Rosa: kaartleggen & astrologie

Chris Goddé: kaartleggen

Ingrid Terryn: kaartleggen

Ilse Houben

Liliane Verellen

Nady Christiaens: kaartleggen

Spiribie

Mepilan

Willem: handlezen

Pamela Luca

Elilies

Maria Vinarta: kaartleggen

Angelina Sica: zandlezen

Feel Good Energetix sieraden

Het Alkristal

Art of medium: medium, kaartleggen, tweelingzielen etc.

Naomi Apachi: contact met overledenen

Light Miracles

Para-Astro: boeken, cd's, juwelen, wierook etc.

Atelier Sigi: unieke sieraden

BVBA Yuvaco

...

lijnen exopera1 [Omgezet]

En verder…

 • Verkrijg meer inzicht op je belangrijke levensvragen
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Spirituele expo:
Deurne 18/11/2018

Wat brengt je toekomst - Liefde, werk, geld? Kom het te weten!

 VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens Spirituele Expo Deurne

Voornaam*

Naam*

Email*

Telefoon*

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden inzake de privacy verklaring

* Verplichte velden

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Beoordeel je dag niet aan de oogst, maar aan de zaadjes die je hebt geplant.

Robert Louis Stevenson