Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Spirituele beurs

Leuven
02/12/2018

 • Wat brengt je toekomst? Ontdek het op deze spirituele beurs!
 • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis
Spirituele beurs Leuven

 Tickets VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Bereikbaarheid via bus/tram/trein? Klik hier


claudia van avermaet najaar 2018

SPECIAL GUEST

CLAUDIA VAN AVERMAET

Claudia Van Avermaet (35) is auteur van de boeken Power, Powerbody & Powerboost. Claudia volgde 'Orthomoleculaire voedingsleer', verschillende ' yogateacher trainingen' en is leerkracht lichamelijke opvoeding. In 2017 ontwikkelde zij het 'POWERBODY" plan: een eenvoudige en effectieve methode met 3 belangrijke pijlers: Gezonde, natuurlijke voeding, een gezonde mindset  &  work-outs voor een gezonder lichaam. Hierdoor ontwikkelen de mensen hun eigen POWERformule voor een gezonder en energieker lichaam.

What's in it for you?

De lezing laat al jouw zintuigen prikkelen en genieten van een POWER moment.
HEEL WAT PRIJZEN TE RAPEN!

DE PRIJZENPOT OP DE SPIRITUELE EXPO IN LEUVEN

Hieronder een overzicht:

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Greet
 • Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
 • Mini-consult, Yves Polet
 • Mini-consult, Marleen Claerhout
 • Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Mini-consult, Chrisje Bressinck
 • Mini-consult, Rosa
 • Boek 'De aartsengelen spreken & handen voelen', Liliane Verellen

HOE KAN JE IN DE PRIJZEN VALLEN?

-Vul het deelnameformulier in, dat in het magazine Para-Astro (te koop bij je dagbladhandelaar) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom.
-Bent u reeds bij ons geregistreerd en ontvangt u de beursflyer via de post? Ook op dit formulier vind je een inschrijfformulier.
-Of vul het deelnameformulier onderaan deze pagina in & geef het af aan de inkom.DOORLOPEND GRATIS BIJ TE WONEN VOORDRACHTEN & DEMO'S


venus

ZAAL VENUS

10.30u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.15u: 'De Zwijgende Toehoorder. Het leven en werk van J.H.W. Eldermans', Wilmer Taal
12.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.45u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele
13.30u: SOP - red onze planeet samen met Wereldleraar Maitreya en de Meesters van Wijsheid, Transmissions
14.15u: Helderziendheid, Mr. Netten
15.15u: Integreer de natuurkennis in je leven (gevolgd door een ritueel), Mireille De Vos
16.00u: Helderziende waarnemingen, Leroy van Loorbeek


jupiter

ZAAL JUPITER

11.00u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen), Chrisje Bressinck
11.45u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
12.30u: De vis ontrafeld: overleven en groeien als kwetsbare vis in een wereld van haaien en watermannen, Cathy Camertijn
13.15u: Kaartleggen voor iedereen, Erna Droesbeke
SPECIAL GUEST - 14.00u: Claudia Van Avermaet – de 7 stappen naar een POWER gezond leven & lichaam
SPECIAL GUEST - 15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
15.45u: De aartsengelen spreken & handen voelen, Liliane Verellen
16.30u: Workshop Transmissie meditatie, Transmissions


cirkel-photoshop-finaal

Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen)

Chrisje Bressinck

Als medium ga je via foto's/voorwerpen het contact met de overkant aan. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Dit kan gaan over liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, eventueel fysieke problemen, etc.


isabelle duchene web


Werken met je innerlijke kracht

Isabelle Duchene

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.


naomi apachi rond

Contacten met genezijde

Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. U kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.


transmissions-website

Workshop transmissie meditatie

Transmissions

Eerst wat uitleg over deze vorm van meditatie en de techniek, nadien het zelf uitproberen. Transmissie meditatie is een eenvoudige groepsmeditatie, een dynamische vorm van dienstbaarheid aan de wereld in samenwerking met de Meesters van Wijsheid en tegelijkertijd een krachtig middel voor persoonlijke geestelijke groei. De meditatie wordt al zittend gedaan, dus iedereen kan eraan deelnemen, jong en oud.

SOP - red onze planeet samen met Wereldleraar Maitreya en de Meesters van Wijsheid

Transmissions

Met zijn allen gaan we voor het herstel van ons huis, Planeet Aarde, en voor een nieuwe, warme samenleving. We zijn het besef kwijtgeraakt dat de meeste van onze problemen worden veroorzaakt door een gebrek aan eenheid. Hoe kunnen we onze huidige problemen op vrijwel alle terreinen aanpakken? Via de inzichten en prioriteiten van Wereldleraar Maitreya en de Meesters van Wijsheid, zullen we de fundamentele eenheid die de basis vormt voor het verlangen naar vrede en naar een eerlijke en fatsoenlijke wereld voor iedereen, opnieuw realiseren. 


liliane-verellen-handen-voelen-website

De aartsengelen spreken en handen voelen

Liliane Verellen

Handlezen wordt al duizenden jaren gedaan. Wil je ook weleens in je eigen handpalm kunnen zien wat voor type je nou eigenlijk bent? Dan is deze Spirituele Expo het uitgelezen moment! Liliane Verellen vertelt je er met plezier meer over.


lenormand kaartleggen website

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd

Ingrid Terryn

Maak op een ontspannen wijze kennis met de leer van het kaartleggen. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. cirkel-photoshop-finaal


De Zwijgende Toehoorder. Het leven en werk van J.H.W. Eldermans

Wilmer Taal

In 2000 krijgt het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle een legaat van de Amsterdamse kunstenaar Bob Laurentius Richel, dat bestaat uit een flink aantal voorwerpen, ruim tweeduizend pagina's aan tekeningen, manuscript, schetsen en dergelijke, welke voor wat hoofdbrekens zorgen bij de museumstaf. Een student van de Universiteit van Amsterdam komt helpen om een database te maken van deze collectie die als de Richel-Eldermans collectie in het museum wordt opgenomen. Vanaf 2014 ben ik druk aan het onderzoeken geweest wat het belang van deze collectie was en wie de maker was van deze voorwerpen en tekeningen. De lezing volgt ook dit stramien: we kijken eerst naar het leven van Eldermans, en vervolgens gaan we werken van hem zien uit de collecties van de Zentralbibliothek in Zürich, Zwitserland; the Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle, Engeland en de privé collectie van Dr. H.T. Hakl uit Oostenrijk.


holistisch genezen web

Holistisch genezen

Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken.

Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?veronique wittezaele website

De OERKRACHT van ZIJN

Veronique Wittezaele

Op onze Inner Journey ont-wikkelen we ons van alles wat niet van ons is. Zo komen we gaandeweg “thuis” in onze “Oerkracht”, ons echte “Zijn”. De oer-verbinding, de flow, het zuiver zien en voelen van oneindige mogelijkheden laten ons toe onze talenten in alle volledigheid te beleven. Op weg naar je innerlijke sleutel waar vrede, harmonie, overvloed en geluk je opwachten.


mireille devos wicca

Integreer de natuurkennis in je leven

Mireille De Vos

De natuurreligie is niet gebonden aan dogma’s en staat niet gelijk aan een straffe der Hel of verdoemenis of boeten, maar is gewoonweg een open religie vol liefde, vol openheid naar de andere toe. Natuurreligie is er voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke krachten. Krachten die aanwezig zijn, die we voelen in ons en rond ons. Krachten in planten, bloemen en bomen. Voor zij die terug willen gaan naar de kunst van hun voorouders. Hun natuurlijk erfdeel.

Natuurreligie is er voor iedereen die uit eigen vrije wil, wil ervaren, wat zoveel meer mogelijk is. En zijn of haar eigen ongekende talenten en gave wil ontdekken en ontwikkelen. Het is meer dan een belevenis. Inclusief ritueel.


cathy lezing vissen

De vis ontrafeld: overleven en groeien als kwetsbare vis in een wereld van haaien en watermannen

Cathy Camertijn

De visontrafeld, hoe kunnen we ons voorbereiden op het watermantijdperk dat start in 2020?

Deze workshop gaat over de belangrijkste uitdagingen als een vis zijnde (vis als astrologisch teken) om je plek te vinden in een maatschappij dat meer en meer georganiseerd wordt vanuit onafhankelijkheid. Een vis is een teken dat graag in de wolken leeft en het liefst in symbiose. Hoe rijm je dit met een tendens die meer en meer de nadruk legt op het ik, de eigen onafhankelijkheid. anderzijds hebben we als vissen ook onze sterktes. Hoe kunnen we die inzetten in deze afgevlakte maatschappij en ze opnieuw wat creatiever, liever en meer verbindend maken?
Cathy Camertijn, heeft een boek geschreven dat de belangrijkste levensthema's bespreekt vanuit het perspectief van de vis. Wat is de eigentijdse kijk van de vis op bijv. het thema relaties, carrière e.a. en wat zijn belangrijke werkpunten om onze plek in te nemen in een wereld die op deze moment gekenmerkt wordt door veel haaien. De workshop is een aanrader voor alle vissen, collega's, partners en vrienden van vissen en iedereen die meer volgens de kenmerken van een vis in het leven wil staan.


lijnen exopera1 [Omgezet]

◊ EEN GREEP UIT HET AANBOD STANDHOUDERS ◊

Fons Devoegt: kaartleggen, hollistische geneeswijzen

Leona Lefever: kaartleggen

Yves Polet: astrologie

Tine Dewaele: kaartleggen

Marleen Dullaert: kaartleggen

Tim Everaerts

Erna Droesbeke

Anne Wauters

Sonia Desmadryl: kaartleggen, handlezen

Greet Marien: kaartleggen, kleurentherapeute

Marleen Claerhout: engelen, healing

Roos Duflou: kaartleggen & astrologie

Isabelle Duchene

Mr. Netten: helderziendheid

Chrisje Bressinck

Leroy Van Loorbeek

Mieke Verstraete

Rosa: kaartleggen & astrologie

Chris Goddé: kaartleggen

Veronique Wittezaele

Caroline Max

Ingrid Terryn: kaartleggen

Liliane Verellen

Nady Christiaens: kaartleggen

Spiribie

Transmissions

Pamela Luca

Angelina Sica: zandlezen

Feel Good Energetix sieraden

't Rustpuntje

BearStone

Jean-Marie Braibant

Hajefa

Art of medium: medium, kaartleggen, tweelingzielen etc.

Naomi Apachi: contact met overledenen

Para-Astro: boeken, cd's, juwelen, wierook etc.

Atelier Sigi: unieke sieraden

BVBA Yuvaco

...

lijnen exopera1 [Omgezet]

En verder…

 • Verkrijg meer inzicht op je belangrijke levensvragen
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Spirituele expo:
Leuven 02/12/2018

Wat brengt je toekomst - Liefde, werk, geld? Kom het te weten!

 VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens Spirituele Expo Leuven

Voornaam*

Naam*

Email*

Telefoon*

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden inzake de privacy verklaring

* Verplichte velden

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Als ik loslaat wat ik nu ben, dan word ik wat ik kan zijn...

Lao Tzu